» Products » DIAMOND V UP

DIAMOND V UP

ABS HELMET E SIGURISË ME SHIKUESHMERI TE LARTE DHE RREGULLIM ME RROTOR

Ngjyra

BARDHE, BLU, VERDHE, KUQE

Madhësia

RREGULLUESHME
 • Performanca -30 ° C dhe standardi EN397: 2012 efektiv nga batch-et e prodhimit 03/2016.

  Produkti është në përputhje me Direktivën Europiane 89/686, sidomos lidhur me ergonomi, paaftësi, rehati dhe me standarde:

  ABS HELMET E SIGURISË “SHKRIM BASEBALL CAP” + SHENDETI I SHTYPIT – RREGULLIMI ROTOR®

  BASEBALL DIAMOND V UP

  ABS helmetë sigurie me dizajn inovativ.

 • Testuar në pozicionin e “kundërt”. Kabllo poliamide: 3 bende pëlhurash me 8 pikat e bashkëngjitura. Terry djerse. Sistemi i fiksimit Rotor® (patentuar): Madhësia e kokës 53 deri 63 cm. 2 pozicione të mundshme rreth kokës (lartë / ulët) për rehati më të mirë. Grupi retro-reflektues. Izolimi elektrik 1000 VAC / 1500 VDC. Shitur me 4 pika bashkëngjitje zinxhir.

  Performanca -30 ° C dhe standardi EN397: 2012 efektiv nga batch-et e prodhimit 03/2016.

  15/02/16

 • Industria e rëndë
 • Industrinë e lehtë
 • Inxhinierisë civile
 • Miniera e naftës
 • Ndërtim
 • Goditje
 • Nxehtësi
 • EN397:2012 + A1:2012 HELEMETE MBROJTESE PER INDUSTRI
 • Temperaturat standarde – -10 ° C / + 50 ° Temperatura e ulet e temperaturës – -20 ° C / + 50 ° C -30 ° C + 50 ° Temperatura e ulët e ulët – -30 ° C / + 150 ° C / -30 ° C440 Izolimi i ndotjes