» Products » JUMPER2 S1P SRC

JUMPER2 S1P SRC

KEPUCE LEKURE S1P SRC

Ngjyra

ZEZE

Madhësia

36,37,38,39,40,41,42,43,44,45,46,47
 • Produkti është në përputhje me Direktivën Europiane 89/686, sidomos lidhur me ergonomi, paaftësi, rehati dhe me standarde:

  LEKURE E PIGMENTUAR – S1P SRC

  Epërmja: lekure e pigmetuar  split.
  Rreshtimi: R rjetë poliamide.
  Shtrojë e poshtme : Fixed – Polyamide në EVA.
  E jashtme: Injektuar – PU me densitet te dyfishte

 • Gazi Punë e dytë
 • Industria e rëndë
 • Industrinë e lehtë
 • Inxhinierisë civile
 • Logjistika
 • Miniera e naftës
 • Ndërtim
 • Antistatike
 • Goditje
 • Mot i ftohtë
 • Prerje / Perforim
 • Reshqitje
 • EN ISO 20344: 2011 Pajisje mbrojtëse personale - Metodat e provës për këpucë EN ISO 20345: 2011 Pajisje mbrojtëse personale - Këpucë sigurie. S1P Përshtatja speciale e kërkesave SRC Slip