» Products » AIR COLTAN

AIR COLTAN

Ngjyra

Fluoreshente verdhe -Gri, Blu e erret -Portokalli
 • Kapele mbrojtese ne forme baseball.
 • Poliester / pambuk i ventiluar me pëlhurë rrjetë.
 • E perbere  me polietilen dhe “guacke” të rehatshme EVA shkumë për të absorbuar goditjet.
 • Madhësia e rregullueshme nga shtrëngimi 55/62 cm.
 • Jashtë: Poliester / pambuk
 • Brenda lak: densitet të lartë polietileni.
 • Përforcimi i lak: shkumë
 • Industrinë e lehtë
 • Inxhinierisë civile
 • Logjistika
 • Zonat e gjelbra