» Products » TT460

TT460

DOREZA E THURUR ME PAMBUK

Ngjyra

NATYRALE (BARDHE)

Madhësia

07/08

Produkti është në përputhje me Direktivën Europiane 89/686, sidomos lidhur me ergonomi, paaftësi, rehati dhe me standarde:

Doreza e thurur e pambukut

100% pambuk 460 g / m². Seamless.
Gauge 10. Ambidextrous.

100% fije pambuku me ngjyrë natyrale.
460 g / m²

24/08/15

  • Bujqësia
  • Industrinë e lehtë
  • Mjedisi i higjienës
  • Sherbime zejtarie
  • Zonat e gjelbra