» Products » ZIRCON

ZIRCON

HELMETE MBROJTESE PER KOKEN , ME RREGULLIM MANUAL

Ngjyra

BARDHE, BLU, GRI , VERDHE, PORTOKALLI, KUQE, JESHILE

Madhësia

E RREGULLUESHME
Produkti është në përputhje me Direktivën Europiane 89/686, sidomos lidhur me ergonomi, paaftësi, rehati dhe me standarde:
RREGULLIMI I MANUALIT TË HELMETIT TË SIGURISË
Polietileni me dendësi të lartë (HDPE) ose helmet mbrojtëse polypropylene (PP).
Densitet i ulet (LDPE), me 8 pikat e fiksimit të polietilenit. 
Grupi djerse. 
Rregullimi manual: madhësia e kokës 53/63 cm. I
zolimi Elektrik deri në 1000 V.A.C. ose 1 500 V.D.C. 
Vrima standarde për pajisje. 
Mundesi vendosje për shiritat ne mjekër me 2 ose 4 pikë.
Helmet: polietileni me densitet të lartë (HDPE)


02/06/16
 • Gazi Punë e dytë
 • Industria e rëndë
 • Inxhinierisë civile
 • Miniera e naftës
 • Mjedisi i higjienës
 • Ndërtim
 • Goditje
 • EN397: 2012 + A1: 2012 Kockat mbrojtëse për industrinë
 • Deformimi i shkrirjes së metalit + 50 ° C -10 ° Temperatura e ulët – -10 ° C / + 50 ° Temperatura e ulët e temperaturës – -20 ° C / + 50 ° Temperatura e ulët e temperaturës – -30 ° C / + 150 ° C / -30 ° C440 Izolimi i ndotjes