» Products » PM159

PM159

DOREZE E THURUR 100% ME 100% POLYAMIDE

Ngjyra

BARDHE

Madhësia

07/09
Produkti është në përputhje me Direktivën Europiane 89/686, sidomos lidhur me ergonomi, paaftësi, rehati dhe me standarde:
100% POLYAMID DUKE E FASHTRUARA - GABUAR 13
100% shkume poliamide.
6 cm të gjatë thur dore. Matës 13.
100% Tekstil me poliamide.

11/09/15
  • Inxhinierisë civile
  • Logjistika
  • EN420: 2003 Kërkesat e përgjithshme 5Derëndësia (nga 1 në 5) EN388: 2003 Dorashka mbrojtëse kundër rreziqeve mekanike (Nivelet e fituara në pëllëmbë) 2Resistence ndaj gërryerjes (nga 1 deri në 4) 1Përmbajtja ndaj prerjes (nga 1 deri në 5)