» Products » CP149

CP149

DOREZE PAMBUKU ME DOTET E ZEZA

Ngjyra

BEZHE

Madhësia

08/10
 • Produkti është në përputhje me Direktivën Europiane 89/686, sidomos lidhur me ergonomi, paaftësi, rehati dhe me standarde:
  
  DORËZONI I PAMBUKU ME DOTË TE ZEZE
  Stërvitje e pambukut të krehur 270 g / m².
  Pikat PVC në pëllëmbë dhe gishtin e plotë, indeksin dhe gishtin e vogël.
  
  Asambleja franceze.
  
  Doreza: twill pambuk.
  
  Dore: thurur.
  
  Dotat: PVC.
  
  Trashësia: 0.65 to 0.75 mm (në spote).
  
  15/02/16
 • Bujqësia
 • Industrinë e lehtë
 • Logjistika
 • Zonat e gjelbra
 • EN420: 2003 Kërkesat e përgjithshme Shkathtësia (nga 1 në 5)