» Products » GRANITE WIND

GRANITE WIND

Ngjyra

BARDHE, BLU, VERDHE, PORTOKALLI, KUQE

Madhësia

RREGULLUESHME

Produkti është në përputhje me Direktivën Europiane 89/686, sidomos lidhur me ergonomi, paaftësi, rehati dhe me standarde:

HELMET E FURNIZUESHME E SIGURISË –

Përkrenare ABS e ventiluar.

Stili i helmetës malore: pa vizor për vizionin më të mirë vertikal.

Ngarkesa më pak.

Të lehta.

Dylli i poliamidit: 3 grupe tekstili me 8 pikat e fiksimit.

Banda e djerse e termoformuar.

Sistemi ROTOR® i përshtatshëm inovativ (patentuar): madhësia e kokës 53 deri 63 cm. Shitur me rripin e gjoksit 3 pika.

ABS

  • Industria e rëndë
  • Industrinë e lehtë
  • Inxhinierisë civile
  • Miniera e naftës
  • Ndërtim
  • Goditje
  • EN397 HELMETE MBORJTESE PER INDUSTRINE