» Products » JOUCAS2 SRC

JOUCAS2 SRC

CIZME PUNE ME PVC OB E SRC

Ngjyra

JESHILE

Madhësia

39,40,41,42,43,44,45,46,47
 • Produkti është në përputhje me Direktivën Europiane 89/686, sidomos lidhur me ergonomi, paaftësi, rehati dhe me standarde:
  
  Cizme pune PVC - OB E SRC
  
  Çizme pune.
  Epërm: PVC injektues.
  Rreshtim: poliestër jersey.
  Thembra : e perbere me PVC 
 • Bujqësia
 • Gazi Punë e dytë
 • Industrinë e lehtë
 • Ndërtim
 • Zonat e gjelbra
 • Mot i ftohtë
 • EN ISO 20344: 2011 Pajisje mbrojtëse personale - Metodat e provës për këpucë EN ISO 20347: 2012 Pajisje mbrojtëse personale - KEPUCE PROFESIONALE Rezistenca SRCSlip EEdditional kërkesa të veçanta