» Products » KCA15

KCA15

KCA15DP

Ngjyra

OKER

Madhësia

09
 • Produkti është në përputhje me Direktivën Europiane 89/686, sidomos lidhur me ergonomi, paaftësi, rehati dhe me standarde: KCA15DP 250 ° C
 • Qëndrueshmëria e nxehtësisë KEVLAR®
 • Teknologjia jashtë. 100% pambuk brenda.
 • Pranga me lëkure të ndjeshme ndaj nxehtësisë 15 cm (THT). Matës 7.
 • Jashtë 100% Kevlar® (fibra të shkurtra).
 • Brenda 100% Pambuk.
 • Pendë e ndarë prej lëkure prej lëkure (15cm).
 • Trashësia 1.2 deri 1.4 mm.
 • Kevlar® është një markë e regjistruar DuPont.
 • 08/09/15
 • Industria e rëndë
 • Nxehtësi
 • Prerje / Perforim