» Products » JUMPER2 S3 SRC

JUMPER2 S3 SRC

KEPUCE PUNE S3

Ngjyra

ZEZE

Madhësia

36,37,38,39,40,41,42,43,44,45,46,47,48
 • Produkti është në përputhje me Direktivën Europiane 89/686, sidomos lidhur me ergonomi, paaftësi, rehati dhe me standarde:LEKURE E PIGMETUAR  – S3 SRC

  Epërmja: Lekure e pigmentuar , S3 trajtim rezistent ndaj ujit.
  Rreshtimi: Rrjetë poliamide.
  Shtrojë: Fixed – poliamide në latex antibacterial.
  E jashtme: Injektuar – PU me densitet te dyfishte

 • Gazi Punë e dytë
 • Industria e rëndë
 • Industrinë e lehtë
 • Inxhinierisë civile
 • Logjistika
 • Miniera e naftës
 • Ndërtim
 • Antistatike
 • Goditje
 • Mot i ftohtë
 • Prerje / Perforim
 • Reshqitje
 • EN ISO 20344: 2011 Pajisje mbrojtëse personale - Metodat e provës për këpucë EN ISO 20345: 2011 Pajisje mbrojtëse personale - Këpucë sigurie. S3 Përveç kësaj, rezistenca speciale SRC Slip shtesë