» Products » GINGC2 S5 SRC

GINGC2 S5 SRC

CIZME PUNE MBROJTESE ME PVC S5 SRC

Ngjyra

JESHILE

Madhësia

38,39,40,41,42,43,44,45,46,47
 • Produkti është në përputhje me Direktivën Europiane 89/686, sidomos lidhur me ergonomi, paaftësi, rehati dhe me standarde:
  
  SIGURIA E SISTEMIT PVC S5 SRC
  
  Çizme sigurie.
  Epërm: PVC injektues.
  Rreshtim: poliestër jersey.
  Pllakë çeliku inox pa pengesë.
  Thembra: PVC - Nitrile me shtylla - çeliku S5.
  
  Pajtohuni me kërkesat e industrisë së ushqimit (rezistenca e produkteve kimike sipas normës ISO6110 dhe yndyrna shtazore rezistente ndaj vajit vegjetal sipas normës ISO 6112).
 • Bujqësia
 • Industria e rëndë
 • Inxhinierisë civile
 • Mjedisi i higjienës
 • Ndërtim
 • Sherbime zejtarie
 • Zonat e gjelbra
 • Antistatike
 • Grimcat kimike biologjike
 • Mot i ftohtë
 • Reshqitje
 • EN ISO 20344: 2011 Pajisje mbrojtëse personale - Metodat e provës për këpucë EN ISO 20345: 2011 Pajisje mbrojtëse personale - Këpucë sigurie. S5Shtesa të veçantaSRCSlip të veçantë