» Products » JUMPER 2 S3 BP

JUMPER 2 S3 BP

KEPUCE LEKURE S3 SRC

Ngjyra

ZEZE

Madhësia

36,37,38,39,40,41,42,43,44,45,46,47,48
 • Produkti është në përputhje me Direktivën Europiane 89/686, sidomos lidhur me ergonomi, paaftësi, rehati dhe me standarde:
 • PIGMENTED SPLIT LEATHER BOOTS – TOE CAP – S3 SRCJUMPER2 S3 BUMPER SRC

  Epërme: LEKURE E PIGMETUAR , S3 trajtim rezistent ndaj ujit, me kapak të këmbës TPU.
  Rreshtimi: Rrjetë poliamide.
  Shtrojë: Fixed – Polyamide në EVA.
  E jashtme: Injektuar – PU me densitet

 • Gazi Punë e dytë
 • Industria e rëndë
 • Industrinë e lehtë
 • Inxhinierisë civile
 • Logjistika
 • Ndërtim
 • Antistatike
 • Goditje
 • Mot i ftohtë
 • Prerje / Perforim
 • Reshqitje
 • N ISO 20344: 2011 Pajisje mbrojtëse personale - Metodat e provës për këpucë EN ISO 20345: 2011 Pajisje mbrojtëse personale - Këpucë sigurie. S3 Përveç kësaj, rezistenca speciale SRC Slip shtesë