» Products » VOYAGER S1P SRC

VOYAGER S1P SRC

KEPUCE LEKURE SIP SRC

Ngjyra

GRI/BLU

Madhësia

36,37,38,39,40,41,42,43,44,45,46,47
 • Produkti është në përputhje me Direktivën Europiane 89/686, sidomos lidhur me ergonomi, paaftësi, rehati dhe me standarde:NGJYRA E LEKURES  SLEEVE SPLIT – S1P SRC

  Epërme: lëkure e ndarë me kamoshi.
  Rreshtimi: rrjetë poliamide.
  Shtrojë: Fixed – Polyamide në EVA.
  E jashtme: Injektuar – PU me densitet densiteti.

 • Gazi Punë e dytë
 • Industrinë e lehtë
 • Logjistika
 • Ndërtim
 • Antistatike
 • Goditje
 • Prerje / Perforim
 • Reshqitje
 • EN ISO 20344: 2011 Pajisje mbrojtëse personale - Metodat e provës për këpucë EN ISO 20345: 2011 Pajisje mbrojtëse personale - Këpucë sigurie. S1PPërshtatja speciale e kërkesaveSRCSlip