» Products » CA515R

CA515R

DOREZA SALIDIMI DHE REZISTENTE KUNDREJT NXEHTESISE

Ngjyra

KUQE

Madhësia

10
 • Produkti është në përputhje me Direktivën Europiane 89/686, sidomos lidhur me ergonomi, paaftësi, rehati dhe me standarde:
  Doreza e saldatorit 
  Lëkura rezistente ndaj nxehtësisë (HR). 
  Dora me rreshtim pambuku qeth. 
  Pranga me rreshtim kanavacë.
   Amerikane. Gjatësia: 35 cm.
  Lëkurë rezistente ndaj nxehtësisë, trashësi: 1.2mm deri 1.4mm.
  Dora e rreshtuar: swansdown.
  Pranga e veshur: pëlhurë pambuku 300 g / m².
  
  10/05/16
 • Gazi Punë e dytë
 • Industria e rëndë
 • Miniera e naftës
 • Ndërtim
 • Nxehtësi