» Products » HELMET ME MAGNET

HELMET ME MAGNET

KUFJE MBROJTESE TE PERSHTASHME NE HELMETE SNR 32 DB

Ngjyra

GRI

Madhësia

MASE E VETME
 • Produkti është në përputhje me Direktivën Europiane 89/686, sidomos lidhur me ergonomi, paaftësi, rehati dhe me standarde:
 • KUFJE MBROJTESE PER HELMETE  – SNR 32 dB
 • Mbrojtës i veshëve për helmetat e sigurisë.
 • Rregullueshme në lartësi.
 • Armët metalike dhe gota ABS mbushur me shkumë sintetike.
 • Mund të përdoren më vete ose me mbajtësin “VISOR HOLDER”.
 • I përshtatshëm për helmetat e sigurisë ZIRCON, QUARTZ, GRANITE dhe BASEBALL DIAMOND.
 • Kupa dhe shirit dekorativ: ABS Cushion: Foam & PVC 03/05/16
 • Industria e rëndë
 • Industrinë e lehtë
 • Ndërtim
 • Sherbime zejtarie
 • Zhurmë
 • EN352-3
 • EN352-3 Mbrojtja e vesheve për helmetat e sigurisë SNR 32 reduktimi dB i zhurmës standarte H 34Taktimi i frekuencës së lartëM 31Përshtatja e frekuencës së mesmeL 23 Zbutja e frekuencës së ulët